vipu

Onlineutbildning för din personal, oavsett tid och plats

Varför Eduhouse?

Vårt onlineutbildningssortiment omfattar utbildningar inom ekonomiadministration, löne-, management- och Microsoft365 -program samt bredare enheter.

Eftersom det kan vara utmanande att hitta tid för utbildning är vår tjänst ett verktyg anpassat för hektiska yrkesverksamma.. Med vår tjänst kan du utbilda dig och söka information oavsett tid och plats. Du kommer att spara tid och utbildningskostnader, och du har tillgång till ett mycket omfattande och uppdaterat kursbibliotek.

 

Vår tjänsts användningsområden:
+ För informationssökning
+ För att följa upp aktuella nyheter inom ekonomi och företagande
+ Som kompetensutveckling

Vi är trots allt inte tankeläsare, men vi känner väl till de områden vi har utbildningar inom, följer de senaste trenderna och letar efter svar på de mest angelägna frågorna för tillfället. Det som är viktigt för oss är utbildningens innehåll som inte bara kan utbilda men inspirera kompetenta experter.

Sök dig fram till aktuella  onlineutbildningar i Eduhouse tjänst


Vår service är mångsidig, vi har fått särskilt beröm för vår sökfunktion. Våra utbildningar är indelade i ämneskategorier, under vilka du kan hitta individuella utbildningar och kursprogram. Du kan filtrera utbildningar enligt dina sökkriterier. Du kan också söka i olika utbildningskategorier efter utbildningar som matchar din sökning efter ett specifikt sökord.

Nyhetsuppdatering i Eduhouse tjänst
Är det svårt att hitta tid i kalendern för uppdatering av aktuella nyheter? Världen förändras ständigt och vi förändras med den. Av denna anledning är det särskilt viktigt för oss att alltid förse våra kunder med aktuell och tidseffektiv information, på teman ekonomisk förvaltning, beskattning och arbetsrätt. Våra populära nyhetsbrev produceras varje månad för att betjäna de mest hektiska experterna. Om du inte har tid för att se utbildningarna kan du läsa dessa.

Imac-+-macbook-swe

Kompetensutveckling och utbildning


Vi har arbetat med utbildning och utveckling sedan 2002. Därför är det viktigt för oss att tillhandahålla en tjänst som framför allt stöder kompetensutveckling.

 

Följande funktioner är byggda enbart för detta ändamål och kan byggas upp enligt era behov:

+ Studieplaner

+ Anteckningar

+ Kursmaterial

+ Kursprov och kursintyg

 

Ta en närmare titt på vad vi erbjuder redovisnings- och löne-, managment och HR-expeter.