<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Onlineutbildning för dina anställda, när och var som helst

Varför välja Eduhouse?

Eduhouse erbjuder utbildning för finans- och lönearbetare, HR och handledare, samt till alla som vill utveckla sina digitala färdigheter på en mängd olika sätt.

Eduhouse är en partner för den upptagna professionella. Vi erbjuder verktyg för kompetensutveckling och den senaste informationen för att hålla dig uppdaterad. Vår eLearning tjänst erbjuder lämpliga sätt att utveckla färdigheter, eftersom det finns flera olika sätt och material för att utveckla din kompetens.

 

 

Top 3 fördelar

  • Kompetenshantering och utbildningsöverblick är enkelt

Eduhouse eLearning tjänst kan användas oberoende av plats och tid, så dina medarbetares kompetensutvecklingsbehov kan lösas snabbt och flexibelt. Redigera och dela dina studieplaner till olika team är enkelt och rapportering i realtid gör det enkelt och bekvämt att följa användaraktiviteten i eLearning tjänsten. Dessutom får dina anställda ett personligt kursintyg när de avklarat en utbildning.

 

  • Spara tid och utbildningskostnader

Vår eLearning tjänst kan användas på vilken enhet som helst, när som helst, var som helst. Om du blir avbruten när du tittar på en utbildning, kan du enkelt gå tillbaka till samma plats i kursinnehållet när du återvänder till tjänsten. Vårt breda utbud av utbildningar erbjuder ämnen för experter inom olika områden samt upprätthåller och utvecklar arbetslivserfarenheter.

 

  • Få aktuell information från experter

Vi kan de områden vi erbjuder utbildningar inom. Våra experter följer de senaste trenderna och letar efter svar på aktuella frågor och ärenden. Till exempel, ger våra månatliga utbildningar den senaste informationen till våra kunder.

 

Få en kort demo av tjänsten

Informationshämtning och övervakning i Eduhouse

 

Vår tjänst är mångsidig och vi har fått bra feedback på vår sök- och filtreringsfunktion. Våra kurser är uppdelade i utbildningskategorier, där du kan hitta individuella kurser och hela kursprogram. Du kan filtrera ut kurser genom sökkriterier, undersöka utbudet i olika utbildningskategorier, eller söka omfattande med nyckelord bland innehållet i vårt tjänst.

 

Bevakning av aktuella händelser

Är det svårt att hitta tid för uppdatering av aktuella händelser? Med Eduhouse får du uppdaterad information från oss inom olika teman som ekonomi, beskattning och arbetsrätt.

 

Imac-+-macbook-swe

Kompetensutveckling och utbildning


Kompetensutveckling har varit kärnan i vår verksamhet i mer än 20 år. Eduhouse tjänst utvecklas tillsammans med våra kunder och har resulterat i många användbara fördelar:

  • Studieplaner
  • Anteckningar
  • Kursmaterialet som är en del av en mångsidig studie
  • Kursprov som verifierar kompetensutvecklingen

 

Ta en närmare titt på vad vi erbjuder för utbildningar inom redovisning, lönehantering, skatt & moms och management.