<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Eduhouse medarbetare står framför kontoret i Helsingfors med uppsträckta händer

En lärande revolution för företag i förändring

Låt mig berätta historien om Jukka Vento, företagsbeskattnings läraren med en passion för att stödja personlig tillväxt. I början av 2000-talet utbildade Jukka företag vid sidan av sitt dagliga jobb. När lagstiftningen inom finanssektorn snabbt förändrades, insåg Jukka att han behövde göra något för att tämja utbildningsdjungeln. Med en "ta över världen av lärande" attityd, föddes Eduhouse för att möta företagens outtröttliga behov av kunskap. 

Med stor passion för lärande hjälper Eduhouse nu företag att navigera genom utmaningarna och erbjuda utbildning som är enkla att ta sig an och implementera i arbetslivet. Tillsammans strävar vi efter att skapa en framtid där lärande är lika självklart som att snooza på en måndag morgon.

×

Vad händer härnäst? Vår historia slutar inte där

Med vårt uppdrag att täcka företagens oändliga utbildningsbehov stöttar vi varandra i att växa och inspirera. Oavsett om du föredrar att titta på videor, lyssna på poddar eller interagera direkt, stödjer vi alla inlärningsstilar när och var du än befinner dig. Under de senaste 20 åren har vi utvecklats till en digital lärplattform som erbjuder lättanvänd onlineutbildning för tusentals yrkesverksamma i flera länder. 

Vi är redo att möta förändringens vindar och utmana traditionella verksamhetsmodeller, för vi tror att livslångt lärande är nyckeln till framgång för individer och organisationer. Med en tjänst som ständigt utvecklas, öppnar vi dörrar till nya möjligheter för kontinuerlig utbildning och gör lärande tillgängligt för alla i din organisation. Tillsammans banar vi vägen mot en spännande framtid av lärande och tillväxt.

Ersätt långa kursdagar med micro-learning

2002

Grundat

150

Anställda

4

Länder

250k

Användare

Välkommen till en ny arbetslivsrörelse

Det här säger våra kunder om oss

Vi har nu använt Eduhouse i ca tre år och är supernöjda med tjänsten. Vi har fått in en till lärare i huset som kan hjälpa till med att sprida kunskap till våra medarbetare som uppskattar sökfunktionen och det stora biblioteket som Eduhouse har. Att även skattedagen sändes live uppskattas av många de inte längre behöver vara plats utan kan enkelt följa allt via datorn samtidigt som de arbetar.
Alex-Saldoredo_New2023

Alex Chamoun

Vice VD, Saldoredo AB

Vi använder Eduhouse tjänsten för att upprätthålla vår expertis inom ekonomi- och löneadministration. Vi uppskattar att utbildningarna alltid finns tillgängliga och att man kan gå en kurs när som helst oavsett var man befinner sig. Det är en bra plattform för att nå ut med utbildning till alla våra 300 anställda på ett effektivt sätt.
Jens-Accountor_New2023

Jens Nyqvist

CFO, Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Nyfiken på något mer?

Vet du inte vart du ska börja?

Att skapa en grym produkt kräver ett grymt team

Hitta din drömkarriär

Se mer