Bättre IT kunskaper enkelt och flexibelt

Nya program kan upplevas som svårt i början. Excel celler och formler som inte vill samarbeta eller en viktig fil som plötsligt försvinner.

Nästan alla har råkat ut för en liknande situation. När du arbetar i ett bra tempo är det frustrerande om arbetet saktar ner på grund av informationsteknologi. Även om du möjligtvis har en baskunskaper inom it kan du fortfarande plötsligt märka att din egen eller ditt teams kompetens inte är uppdaterad.

Eduhouse-tjänst är designad för att vara en upptagen medarbetares bästa vän. Det stora utbudet av kurser och svårighetsnivåer gör så att alla kan utveckla sina färdigheter enkelt, effektivt och efter deras behov - när det passar dem.

När de grundläggande färdigheterna är väl bemästrade blir arbetet enklare och mer effektivt. Kompetensutveckling är därför inte bara motiverande för medarbetaren, utan också en konkurrensfördel för företaget.

Kom igång Se våra priser

800 +

Kurser

30 +

Föreläsare

280 k

Användare

Högkvalitativ undervisning i grundläggande färdigheter

Eduhouse customized Customized Eduhouse-27

I Eduhouse-tjänst kan du hitta mångsidiga inlärningsalternativ och utbildningsnivåer, från grund till avancerad utbildning. Därmed kan alla medlemmar i ditt team uppnå den nödvändiga IT kompetensen – oavsett startnivå

En kostnadseffektiv lösning

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, analytics, sucess, startup, Technology - account, setting, options, preferences

Ett fast månadspris gör budgeteringen enklare och håller kostnaderna under kontroll. Samtidigt stödjer det löpande kontraktet möjligheten för individer att utveckla sina färdigheter i sin egen takt

Ett modernt sätt att utvecklas

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Transportation, Outdoor, Sport - bike, bicycle, woman, happy, activity, race

Visste du att livslångt lärande stöder meningsfulla karriärer och företagsframgångar? När du gör lärande till ett sätt att leva för dig själv och ditt team, förbättrar du samtidigt arbetstillfredsställelse, engagemang och motivation

Kom igång Se våra priser

Detta säger våra kunder

Användarna av vår tjänst vet bäst: läs om fördelarna med kontinuerligt lärande och bli en del av gänget!​

Customericons2023
Vi har nu använt Eduhouse i ca tre år och är supernöjda med tjänsten. Vi har fått in en till lärare i huset som kan hjälpa till med att sprida kunskap till våra medarbetare som uppskattar sökfunktionen och det stora biblioteket som Eduhouse har. Att även skattedagen sändes live uppskattas av många de inte längre behöver vara plats utan kan enkelt följa allt via datorn samtidigt som de arbetar.
Alex-Saldoredo_New2023

Alex Chamoun

Vice VD, Saldoredo AB

Vi använder Eduhouse tjänsten för att upprätthålla vår expertis inom ekonomi- och löneadministration. Vi uppskattar att utbildningarna alltid finns tillgängliga och att man kan gå en kurs när som helst oavsett var man befinner sig. Det är en bra plattform för att nå ut med utbildning till alla våra 300 anställda på ett effektivt sätt.
Jens-Accountor_New2023

Jens Nyqvist

CFO, Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Lättillgängligt och lätt att använda, precis när det passar mig och när behov uppstår - perfalicious helt enkelt!!
SWE Fixa redovisning IKON

Ullis Fixell

Auktoriserad redovisningsekonom, Fixa Redovisning