Är det dags för kompetensutveckling?

Eduhouse guidar dina anställda mot utveckling genom enkel och lättillgänglig onlineutbildning, kontakta oss så berättar vi mer!

Vi guidar dig mot utveckling

  • Tillgång till över 800 aktuella kurser - när som helst, var som helst.
  • Stöd för att starta din resa genom enkel onboarding, läroplaner, inlärningsinsikter och administrativa funktioner för dig och hela ditt team.
  • Välj själv vilka kurspaket din organisation behöver -kostnadseffektivt sätt att utveckla hela din personal till ett fast pris.

Vill du veta mer om mentorsprogrammen, digitala klassrum och kursbiblioteket? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi till dig för att berätta mer.

 

Är du redan vår kund och har frågor om vår tjänst? Det snabbaste sättet att lösa problemet är att starta en konversation med vår kundtjänst via mail till info@eduhouse.se, ringa oss på 08-428 85 66 eller se våra vanliga frågor och svar.

 

Joina oss du också

Customericons2023

Vanliga frågor och svar

Fyll i formuläret lite högre upp på den här sidan! Du kan också ringa oss på 08-428 85 66 eller mejla info@eduhouse.se. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Låt oss veta hur vi kan göra Eduhouse bättre för dig! Hör av dig genom att mejla oss på info@eduhouse.se eller ring oss på 08-428 85 66 så hjälper vi dig.
Du kan också kolla in vår sida med de vanligaste frågor och svaren.

Fyll i formuläret lite högre upp på den här sidan så hör vi av oss! Vi ger gärna en demo av produkten där du får se vilka funktioner och ämnesområden vi har. 

Vi brukar säga att det är dyrare att inte kompetensutveckla än att inte göra det! Med det sagt behöver det inte kosta skjortan. Här kan du se våra priser

Till skillnad från många andra betalar du inte per kurs hos oss. Se det istället som att ha ett konto du betalar på månads- eller årsbasis för. Kontot ger dig och dina medarbetare omedelbar tillgång till onlineutbildning i form av kurser och digitala klassrum, när och var det passar er.