Eduhouse webbinarium

Anmäl dig till våra kommande kostnadsfria webbinarium eller titta på tidigare inspelningar!

Kommande webbinarium

Registrera dig till något av våra webbinarium, alltid kostnadsfritt och helt online.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att bli först med att se kommande nyheter och släpp!

Tidigare webbinarium

Se inspelningarna av våra tidigare webbinarium. Tänk på att du behöver vara inloggad i tjänsten eller ha en kostnadsfri provperiod för att kunna se webbinarierna i efterhand.

Lönedagen 2024

Lönedagen online är ett händelserikt event inom aktuella ämnen inom löneområdet. För dig som arbetar inom lön eller är auktoriserad.

Skattedagen 2023

Skattedagen ger dig som arbetar med redovisning och skatt de senaste uppdateringarna och nyheterna. Eventet består av flera online seminarier fullspäckade med nyttig information från marknadens ledande experter i ämnet.

Nordic Learning Summit

We warmly welcome you to the very first Nordic Learning Summit, brought to you together by Eduhouse and GoLearn! 1st of November at 9 am, we will focus shaping AI into a form that is easy to understand and effective to utilize in your organization’s strategy.

Privatekonomi i pågående inflation - Andra Farhad

Sparexperten Andra Farhad från Börshajen är här för att ge dig nycklarna till framgångsrikt sparande och investering i tider av inflation. Få insikter om aktuellt marknadsläge och hållbara investeringar.

Digiskills morgonseminarie - Framtidens HR: Stärk teamet med AI och ChatGPT

Lär dig hur du kan stärka din arbetsstyrka genom användning av AI och utveckla användarfärdigheter. Dessutom, upptäck potentialen med att använda ChatGPT inom HR-arbetet.

Se mer

Vanliga frågor om våra webbinarium

Ingenting! Det är gratis att vara med på våra webbinarier. 

För oss är svaret enkelt – alla lär sig olika! Det är bara ett av alla sätt att kompetensutveckla sig själv eller sina medarbetare. Webbinarium passar perfekt för den som vill vara där det händer och ta del av ny kunskap inom din bransch.

Vi släpper regelbundet nya datum för webbinarium. Ämnena varierar, men några av våra senaste handlade om Skatt och moms, lön och AI! Har du ett ämne som vi borde skapa ett webbinar kring? Hör av dig! Vi tar gärna del av dina idéer och förslag på hur vi kan bli ännu bättre.

Du anmäler dig (eller tipsar dina kollegor!) till ett av våra webbinarier som listas längst upp på den här sidan. Då hamnar du i vår lista bland anmälda personer. När det är dags får du ett mejl av oss med länken som tar dig till webbinariet! Och du kan vara lugn, vi brukar skicka en påminnelse någon dag före seminariet. 

Till våra webbinar bjuder vi en eller flera aktuella personer inom området. Ofta är det panelsamtal, debatt eller diskussion mellan ett par eller flera experter. Det kan också vara enskilda specialister som lär oss något nytt, fördjupar vår kunskap inom ett visst ämne eller uppdaterar oss kring nya förändringar, lagar eller liknande.

Nej, vi erbjuder alla chansen att anmäla sig till våra webbinar. Det är helt kostnadsfritt och ett uppskattat inslag. Att delta på vissa av våra större evenemang ger också rätt till aktualitetstimmar (som Skattedagen), men då krävs att du är inloggad på Eduhouse.

Ingen fara, vi spelar in de flesta webbinarier så du kan titta på det i efterhand. För att se våra webbinarium i efterhand krävs ett konto. Saknar du ett konto? Prata med oss!

Att lära sig nytt ska vara kul

Annars gör man inte rätt, eller hur? Att motivera medarbetare till kompetensutveckling eller svara på anställdas önskemål om att få gå en kurs eller lära sig ett nytt program ska också kännas kul. Dessutom ska det vara enkelt!

Webbinarier är ett av alla sätt att kompetensutvecklas

Hos Eduhouse hittar du även digitala klassrum, färdiga läroplaner, coacher och coachningsprogram. På så vis kan du matcha olika inlärningsstilar med olika delar av vårt utbud. Som admin får du också tydlig uppföljning på hur det går för ditt team, vilken kurs som är mest populär och hur lång tid ditt team lagt ner på lärandet. Det bästa av allt? Du hittar allt detta och mer på ett och samma ställe – i ditt Eduhouse-konto.

 

person som tittar på sin padda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad: Få de senaste nyheterna, uppdateringarna och tipsen direkt till din inkorg.

Vill du prova vår tjänst? Kontakta oss för ett gratis prova-på-konto.

Här kan du bekanta dig med vår integritetspolicy.