<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eduhouse webbinarium

Anmäl dig till våra kommande kostnadsfria webbinarium eller titta på tidigare inspelningar!

Kommande webbinarium

Registrera dig till något av våra webbinarium, alltid kostnadsfritt och helt online.

Digiskills morgonseminarie - Framtidens HR: Stärk teamet med AI och ChatGPT

Lär dig hur du kan stärka din arbetsstyrka genom användning av AI och utveckla användarfärdigheter. Dessutom, upptäck potentialen med att använda ChatGPT inom HR-arbetet.

Privat ekonomi i pågående inflation - Andra Farhad

Sparexperten Andra Farhad från Börshajen är här för att ge dig nycklarna till framgångsrikt sparande och investering i tider av inflation. Få insikter om aktuellt marknadsläge och hållbara investeringar.

Skattedagen 2023

Skattedagen är tillbaka för att ge dig som arbetar med redovisning och skatt de senaste uppdateringarna och nyheterna. En dag fullspäckad med nyttig information från marknadens ledande experter i ämnet.

Tidigare webbinarium

Se inspelningarna av våra tidigare webbinarium. Tänk på att du behöver vara inloggad i tjänsten eller ha en kostnadsfri provperiod för att kunna se webbinarierna i efterhand.

Lönedagen 2023

Se inspelningen av Lönedagen 2023! Få värdefulla insikter och kunskaper för att navigera i det ständigt föränderliga lönelandskapet.

Argumentationsteknik

Lyssna på när Anna Ekblom från Snacka Snyggt retorikbyrå presenterar sina bästa tips på hur du blir en expert på att övertyga dina lyssnare och hur du bemöter motargument.

Digiskills frukostseminarium - Mars 2023

Häng med på ett intressant webbinarium om teknik, artificiell intelligens och maskininlärning – där vi bland annat går närmare in på ChatGPT. Utöver ämnet teknik går vi in på hjärnan och inlärning!

Ta makten över din stress

Andreas Piirimets ger konkreta tips på hur du kan undvika stress och utbrändhet. Andreas arbetade som IT-konsult i 15 år innan hans höga tempo fick honom att smälla in i väggen och tvingade honom att hitta svar på frågorna: vad är det som bidrar till det höga tempot idag och vad kan vi göra åt det?

Omvärldsbevakning – globala ekonomiska utsikter

Få en övergripande inblick och förståelse för omvärldsanalys och den globala ekonomiska utvecklingen. Du kommer att få en inblick i hur ni som företag navigerar på en alltmer osäker världsmarknad.

Se mer