Hantera kompetensutveckling med hjälp av en enda tjänst

I hybridarbetet råder helt nya regler på arbetsplatserna. Inom ramen för individuella behov och de gränser som arbetet medger arbetar man på kontoret, hemma, i en stuga eller till exempel på andra sidan jorden. Friheten att välja är en värdefull del av det moderna arbetslivet, men ställer samtidigt till utmaningar för att upprätthålla enhetlighet, jämlikhet och kompetens.

Företag behöver därför lösningar som anpassar sig till de regler som arbetsplatsen sätter, och inte tvärtom.

Eduhouse erbjuder en utbildningslösning där du kan hitta studier som passar alla samt mer avancerade utbildningar kopplade till specifika roller. Även utmanande ämnen blir snabbt enkelt att bekanta sig med och förstå med hjälp av högkvalitativa kurser. Eventuella certifikat kan automatiskt hittas i Eduhouse-tjänsten efter avslutade studier.

Med kompetensutveckling kan du möta de snabbt föränderliga krav och efterfrågan som finns på arbetsmarknaden – på ett sätt som passar dig.

Kom igång Se våra priser

800+

Kurser

30+

Föreläsare

280k

Användare

För en individ, ett helt team eller båda

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, workflow, cowormeeting, conversation, discussion, team work, man, woman

Eduhouse-tjänsten erbjuder ett brett utbud av studiealternativ som möjliggör kompetensutveckling enligt varje teammedlems egna behov

Allt på ett och samma ställe

Allt på ett och samma ställe

När alla utbildningar finns i samma tjänst blir det exceptionellt enkelt att organisera kontinuerligt lärande. Ditt team får alltid stöd vid behov i utmaningar relaterade till studier – vi guidar och håller varandra i hand så att du kan fokusera på ditt eget arbete.

En tjänst i ständig utveckling

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Startup, Success, technology, growth -  innovation, idea, thought, woman, statistics

I ett snabbt föränderligt arbetsliv måste den egna kompetensen aktivt uppdateras. Eduhouse utbildningsutbud utvecklas ständigt så att ditt team håller sig uppdaterat och kan utveckla sin kompetens även med framtida krav i åtanke

Kom igång Se våra priser

Detta säger våra kunder

Användarna av vår tjänst vet bäst: läs om fördelarna med kontinuerligt lärande och bli en del av gänget!​

Customericons2023
Vi har nu använt Eduhouse i ca tre år och är supernöjda med tjänsten. Vi har fått in en till lärare i huset som kan hjälpa till med att sprida kunskap till våra medarbetare som uppskattar sökfunktionen och det stora biblioteket som Eduhouse har. Att även skattedagen sändes live uppskattas av många de inte längre behöver vara plats utan kan enkelt följa allt via datorn samtidigt som de arbetar.
Alex-Saldoredo_New2023

Alex Chamoun

Vice VD, Saldoredo AB

Vi använder Eduhouse tjänsten för att upprätthålla vår expertis inom ekonomi- och löneadministration. Vi uppskattar att utbildningarna alltid finns tillgängliga och att man kan gå en kurs när som helst oavsett var man befinner sig. Det är en bra plattform för att nå ut med utbildning till alla våra 300 anställda på ett effektivt sätt.
Jens-Accountor_New2023

Jens Nyqvist

CFO, Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Lättillgängligt och lätt att använda, precis när det passar mig och när behov uppstår - perfalicious helt enkelt!!
SWE Fixa redovisning IKON

Ullis Fixell

Auktoriserad redovisningsekonom, Fixa Redovisning