Hantera kompetensutveckling med hjälp av en enda tjänst

Glada medarbetare är mer motiverade, produktiva och ​engagerade i sitt arbete. I undersökningar som gjorts svarar ​ca 60 % av företagens medarbetare att de önskar få möjlighet till kompetensutveckling i arbetet. Kompetensutveckling bidrar inte bara till en ökad motivation hos medarbetarna utan det kan även leda till ökad tillväxt hos företaget.   

Vidare kommer medarbetare med större sannolikhet önska arbeta kvar på företaget. 

För att förbättra medarbetarnas upplevelse tillgodoser vår e-learningtjänst individuella behov och erbjuder omfattande kurser och personliga läroplanerGenom att investera i deras kontinuerliga utveckling visar du ditt engagemang för deras framgång

Följ med oss för att skapa framgång genom att skapa en arbetsplats där alla trivs!

Kom igång Se våra priser

800+

Kurser

30+

Föreläsare

280k

Användare

Möjliggör kontinuerligt lärande och utveckla arbetsglädjen

Bidra till en bättre arbetskultur

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Business, Startup, Growth, success - build, idea, innovation, man, thought, grow, smart

När fortbildning är en del av vardagen och att lära sig nya saker uppmuntras, får medarbetarna känna att utveckling är meningsfull inte bara för dem själva, utan också för arbetsgemenskapen.

Ökad produktivitet och tillväxt

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Delivery, Business, Media - multimedia, truck, woman, social media, running, speed

Motiverade medarbetare är engagerade medarbetare. När hela teamet vill utvecklas och föra företagets verksamhet framåt avspeglas det också positivt i omsättningen.

Minskade omsättningskostnader

Eduhouse customized Customized Eduhouse_Finance, e-commerce, startup, workflow - account, information, user, profile, data

Behovet av att söka nya karriärvägar minskar avsevärt när arbetsplatsen och egna arbetsuppgifter motsvarar önskemål och förväntningar. Låg omsättning är alltid lönsamt för företaget – och det kan också påverkas på många sätt.

Kom igång Se våra priser

Detta säger våra kunder

Användarna av vår tjänst vet bäst: läs om fördelarna med kontinuerligt lärande och bli en del av gänget!​

Customericons2023
Vi har nu använt Eduhouse i ca tre år och är supernöjda med tjänsten. Vi har fått in en till lärare i huset som kan hjälpa till med att sprida kunskap till våra medarbetare som uppskattar sökfunktionen och det stora biblioteket som Eduhouse har. Att även skattedagen sändes live uppskattas av många de inte längre behöver vara plats utan kan enkelt följa allt via datorn samtidigt som de arbetar.
Alex-Saldoredo_New2023

Alex Chamoun

Vice VD, Saldoredo AB

Vi använder Eduhouse tjänsten för att upprätthålla vår expertis inom ekonomi- och löneadministration. Vi uppskattar att utbildningarna alltid finns tillgängliga och att man kan gå en kurs när som helst oavsett var man befinner sig. Det är en bra plattform för att nå ut med utbildning till alla våra 300 anställda på ett effektivt sätt.
Jens-Accountor_New2023

Jens Nyqvist

CFO, Accountor Ekonomi & Rådgivning AB

Lättillgängligt och lätt att använda, precis när det passar mig och när behov uppstår - perfalicious helt enkelt!!
SWE Fixa redovisning IKON

Ullis Fixell

Auktoriserad redovisningsekonom, Fixa Redovisning