Eduhouse white Logo

Gratis utbildning när den är som bäst!

Välj kategori

Eduhouse blogg

Välkommen till Eduhouse Blogg - en blogg för dig som vill utvecklas och utbildas.

online-evenemang

Konsten att koppla bort sig från jobbet – 5 tips inför semestern

Läs vidare

online-evenemang

Eduhouse + Wistec - Tillsammans är vi mer

Läs vidare

online-evenemang

Tillämpning och fördelar med mikroinlärning

Läs vidare

online-evenemang

Skattedagen 2021 - Senaste nyheterna inom skatt och redovisning

Läs vidare

online-evenemang

Med ett nytt varumärke mot en ny era av tillväxt

Läs vidare

Gratis utbildning när den är som bäst!

Av Eduhouse, den 6 maj, 2022

Yrkesverksamma inom löne- och HR området behöver konstant hålla sig uppdaterade på vad som händer inom deras fält. Kontinuerlig kometensutvecklig är en viktig del av yrket för att du ska kunna upprätthålla din auktorisation och expertis.

 

Lönedagen är skapad för att du ska få uppdatering om vad som händer inom löne- och HR området och vad som kan hända i framtiden så att du som löne- eller HR expert ska kunna utveckla dig. Eduhouse mål med lönedagen är att kunna ge konkreta och tydliga genomgångar om de senaste nyheterna från marknadens ledande experter, samt ge dig tips om nya och effektiva sätt som du och din organisation kan utvecklas inom. Att upprätthålla din kompetens ökar din verksamhets marknadsvärde och din egen karriär.

 

Dagliga Eureka-ögonblick

 

Vi har valt att hålla evenemanget helt gratis för att vi anser att det är viktigt att ha korrekt och uppdaterad kompetens. Eduhouse vill kunna bidra och ge dig de där dagliga Eureka-ögonblicken som underlättar ditt arbete och vardag. Webbinarierna ger rätt till aktualitetstimmar och du kan genom chatt ställa frågor och få personlig konsultation av experterna under dagens gång.

Zennie Sjölund arbetar som bransch ansvarig på Srf konsulterna och har lång erfarenhet inom löneyrket och branschen. Hon är en av experterna som kommer att hålla i webbinariet om SALK och dess principer för att skapa en kvalitetssäkrad löneprocess, även när förutsättningarna förändras. Webbinariet ger rätt till aktualitetstimmar och du får en inblick hur SALK skapar trygghet och möjliggör en kvalitetssäkrad löneprocess.

 

"Man är ingenting utan ett bra team…"

 

Under en löneprocess är det också viktigt att ha en god kommunikation, inte minst redovisnings enheten. ”Man är ingenting utan ett bra team, oavsett om det gäller familjeteamet, kompisteamet eller arbetsplatsteamet.” Annica Kämpe, flerårig redovisningskonsult och ekonomichef, kommer gå igenom hur du som ett team kan arbeta för att säkerställa att lönerna, förmånerna och avdragen blir korrekta. Vi får också svar på vad som händer om det skulle bli fel och hur du effektivt kan korrigera felen.

 

Mer av vad du kommer kunna lära dig under dagen:

 

  • Få förståelse vad lönerevision är, vilka steg och principer gäller samt hur du kan upprätta en egen planering inom din organisation.

  • Hur kan du underlätta arbetet och flödet mellan löne- och redovisnings enheterna?
  • Vad händer om problem eller fel uppstår relaterat till lön och tips på hur kan du korrigera dem.
  • Ramverket och grundläggande principer och riktlinjer för SALK.
  • Digitalisering inom lön och robotlösningar.
  • Få konsultation – Under LIVE webbinarierna har du möjlighet att ställa dina frågor till experterna via chatt. Frågorna kommer att besvaras i slutet av varje webbinarie.

... och mycket mer!

 

Lönedagen ger rätt till aktualitetstimmar och är helt gratis

 

För dig som arbetar inom löne- eller HR området är detta ett utmärkt tillfälle att utveckla din kompetens och ge mervärde till din organisation. Du behöver inte tänka på att resa någonstans för att delta i evenemanget då hela dagen sänds online via vår tjänst.

 

Katergorier: HR, Inlärning, online-evenemang, Lön