<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eduhouse + Wistec - Tillsammans är vi mer

Välj kategori

Eduhouse blogg

Välkommen till Eduhouse Blogg - en blogg för dig som vill utvecklas och utbildas.

onlineutbildning

Så undviker du att betala för mycket i skatt – Gästbloggare

Läs vidare

Inlärning

Hur lär du dig bäst? | En guide till de olika lärstilarna

Läs vidare

Inlärning

Konsten att koppla bort sig från jobbet – 5 tips inför semestern

Läs vidare

onlineutbildning

4 frågor att ställa före du investerar i en utbildningstjänst

Läs vidare

Inlärning

Tillämpning och fördelar med mikroinlärning

Läs vidare

Eduhouse + Wistec - Tillsammans är vi mer

Av Eduhouse, den 22 maj, 2022

Eduhouse slogs samman med Wistec Training 1 februari 2022 och fortsätter verksamheten under ett namn, Eduhouse. Syftet med förvärvet är att gå samman med två marknadsledare inom den digitala utbildningsbranschen och förse kundorganisationer med ännu mer omfattande och högre kvalitativa utbildningar online.

 

Vilket värde adderar sammanslagningen kunden?

 

Genom vår sammanslagning kommer Wistec tillföra Eduhouse sin starka och decennier långa expertis inom användarutbildning som fokuserar på tekniska färdigheter så som Excel, PowerBI och Teams-utbildningar. Hörnstenarna i Eduhouse har å andra sidan alltid varit ekonomi och löneadministration, utbildning inom ledarskap och handledning samt andra företagsrelaterade ämnen.

 

”Vårt fokus är utbildning för företag, arbetslivserfarenhet och teknologiska färdigheter. Vi vill bidra med detta under ett och samma tak i en diversifierande plattform. Någon ser en utbildning som självstudiematerial i form av en utbildande video och uppgifter, och någon annan gillar att delta i distansutbildning eller till och med online coaching över Teams. Den tredje vill inte ha något av detta alls, men gillar att lära sig och förstå på deras fritid när det kör bil eller städar hemmet genom att lyssna på en podcast. Vi vill göra det möjligt för alla,” säger Eduhouse CEO Jukka Vento och fortsätter:

”Våra utbildningar är i en kortfattad, pragmatisk form, för vi vet att våra kunder, precis som vi, är väldigt upptagna på jobbet och på fritiden.”

 

Juha Huhtanen, Wistec’s CEO, är på samma bana:

 

”Vårt kundlöfte är att berätta för våra kunder vilken typ av kunskap de behöver för att hålla sig uppe och flytande bland framtidens konkurrens. Vår uppgift är att fylla i luckorna, det vill säga att säkerställa att kompetensen hos våra kunders personal är aktuell och alltid före sin tid. Vårt jobb är att berätta för kunden- vilka kompetenser som är väsentliga och vilka som inte är det. Därför är det viktigt för oss att allt utbildningsinnehåll och alla experter vi använder är kurerade, det vill säga noggrant screenade och kvalitetskontrollerade.”

 

Digitala klassrum startar i februari


Med start i februari kommer vårt utbud att kompletteras med ett nytt koncept, Digitala klassrum. Digitala klassrum är schemalagda utbildningar via Teams, där utbildningen är baserad på interaktionen mellan föreläsaren och deltagaren. Ämnen i de digitala klassrummen kommer att vara ekonomihantering, HR- och löneadministration, ledarskap och digital kompetens från Wistec.

Läs mer om Digitala klassrum.

Katergorier: Inlärning, onlineutbildning