Vad är läroplaner?

Vi samlar relevanta kurser i färdiga paket – bara logga in och lär när det passar dig. Följ stegen på läroplanen så säkerställer du att du får rätt kunskap på rätt nivå. Självklart ger vi tips på passande läroplaner för din bransch och nivå!

Precis som du följer en TV-serie avsnitt för avsnitt följer du en läroplan. Steg-för-steg guidar läroplanen dig mot nya skills och kompetenser.

Med en tydlig plan är det lätt att komma igång, hålla uppe motivationen och följa och dela din utveckling!

tick Lätt att komma igång

tick Håll uppe motivationen

tick Följ och dela dina framsteg

Utveckla nya kunskaper enkelt med ett tydligt fokus på dina mål

Eduhouse läroplaner hjälper dig att utveckla dina färdigheter. Med stöd av läroplanerna får du ett tydligt fokus på dina mål!

Läroplaner är designade kring ett utvalt tema eller ämne. De inkluderar olika kurser och säkerställer att du uppnår en viss färdighet eller kompetens så enkelt som möjligt.

tick Enkelt och snabbt att använda

tick Handplockade kurser till dig

tick Guidad inlärning från grundläggande till mer avancerad nivå

kvinna tittar på progress chart

Enkla steg för att skapa en läroplan

1. Logga in på Eduhouse-tjänsten 

2. Gå till navigeringsfältet till vänster och klicka på "Ämnesområden". Klicka sedan på fliken "Läroplaner" för att utforska alla läroplaner.

SE_step2_LP

3. Du kan se utbildningarna och innehållet i läroplanen genom att klicka på läroplanen. Påbörja utbildningen genom att trycka på knappen "Starta läroplan".

SE_step3_LP

4. Efter påbörjad läroplan kan du enkelt följa planen steg för steg. Dina oavslutade läroplaner hittar du i avsnittet "Oavslutade studier", som du hittar både i navigeringen till vänster i tjänsten under "Profil" och i det övre högra hörnet genom att klicka på ditt namn.

SE_step4_LP

5. När du har genomfört alla utbildningar i din läroplan kan du ladda ner ett certifikat på dina prestationer via knappen "Ladda ner certifikat" som finns i slutet av vägen.

 

Notera! Vissa samlingar i Eduhouse tjänsten har uppgraderats till läroplaner. Det betyder att när du påbörjar en ny läroplan kommer de kurser du tidigare har genomfört automatiskt att visas som avklarade i den.

 

💡 Våra tips till dig

Som är användare: Du kan lägga till en läroplan till din egen utbildning

Som är administratör:  Du har möjlighet att enkelt dela läroplaner du har valt ut med andra medlemmar i ditt team

 

Utforska nya läroplaner