<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi hjälper dig att utveckla kontinuerligt lärande med förtroende

Resan är målet

 

Eduhouse började med en vision om att täcka företagens oändliga utbildningsbehov. Drivna av en kultur av nyfikenhet och mod stödjer vi varandra att växa och inspirera.

Vi banar vägen för att starta din utvecklingsresa

 

Vissa människor gillar att titta på beskrivande videor, vissa lyssnar hellre på poddar, och andra lär sig genom att interagera och prova själva – vi stödjer och uppmuntrar alla olika inlärningsstilar när och var du än är.

På drygt 20 år har Eduhosue utvecklats till en digital lärplattform som erbjuder lättanvänd onlineutbildning för tusentals upptagna yrkesverksamma i fyra länder.
 
Mer än 3 000 företag i Norden använder Eduhouse för att skapa mervärde till sina anställda och kunder.

  • 2002Grundat

  • 150Anställda

  • 280kAnvändare

Hur allt började

 

I början av 2000-talet utbildade Jukka Vento, lärare i företagsbeskattning, företag vid sidan av sitt dagliga jobb. Han blev entusiastisk när han såg lärandet ske och fann värdet i det direkt.

 

Jukka insåg dock snabbt att han inte kunde ta hand om all utbildning själv när lagstiftningen inom finanssektorn snabbt förändrades. Det var då Eduhouse föddes, för att täcka företagens oändliga utbildningsbehov. Med passion för att stödja personlig tillväxt och värde i arbetslivet.

När tiden förändras, gör Eduhouse det också

 

Nyfikenhet och mod driver oss att utmana våra verksamhetsmodeller. För oss är livslångt lärande en livsstil, och vi tror att det stödjer framgången för både individer och organisationer.

 

Med en tjänst som ständigt utvecklas hjälper vi dig att öppna nya möjligheter för kontinuerlig utbildning och göra lärande genomförbart för alla i din organisation.

Ta reda på hur vi kan stötta din organisation