vipu

Vi gör redovisning enklare för dig

Kvalitativa onlineutbildningar

Vare sig det gäller aktuella rättsfall, att arbeta med BAS-kontoplanen eller de senaste skattereglerna för företag är det en fördel att hålla sig uppdaterad - på ett smidigt sätt! Med våra onlineutbildningar kan du fördjupa dig i intressanta och högaktuella ämnen som hjälper dig att få en lättare arbetsdag.

 

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Vill och behöver du få det senaste var du än befinner dig, är onlineutbildningar ett bra och lättillgängligt alternativ. De enda förutsättningar som behövs är en dator, mobil eller annan enhet, samt en prisvänlig prenumeration hos oss. Alla våra webbinarier hamnar sen som inspelningar i vårt utbildningsbibliotek som består av hundratals kvalitativa utbildningar och genomtänkta kursprogram. Självklart har du fri tillgång till dessa.

 

Exempel på kurser:
+ Nya skatteregler för företag
+ Baskontoplanen 2021
+ Bokslut (ett kursprogram med över 25 djupgående delar)

 

Boka en demo

Skattedagar

Förutom våra kurser och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad och lättillgänglig skattedag. Den sänds live i november och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du vill!

Auktorisation

 

För dig som är auktoriserad redovisningskonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll att tillgodose sig med. Det innebär i all sin enkelhet att ta del av ett live-webbinarie eller en inspelning som verkar intressant och sedan ta ett kortare kursprov. Efter klarat kursprov får du ett nerladdningsbart kursintyg med innehållande aktualitetstimmar som du kan registrera hos SRF.

Forma din egen utbildning

 

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga din egen skräddarsydda studieplan. I den kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig. Enkelt, snabbt och det ger bra överblick över hur du kan få det lite enklare i din yrkesroll!