Eduhouse white Logo

Vi gör redovisning enklare för dig

Kvalitativa redovisningsutbildningar

Vare sig det gäller aktuella rättsfall, att arbeta med BAS-kontoplanen eller de senaste skattereglerna för ditt företag är det en fördel att hålla sig uppdaterad - på ett smidigt sätt! Med våra onlineutbildningar kan du fördjupa dig i intressanta och högaktuella ämnen som hjälper dig att få en lättare arbetsdag.

 

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Behöver du ha tillgång till de senaste händelserna inom redovisning var du än befinner dig, är onlineutbildningar ett bra och lättillgängligt alternativ. De enda förutsättningar som behövs är en dator, mobil eller annan enhet, samt en prisvänlig prenumeration hos oss. Alla våra webbinarier och utbildningar hittar du som inspelningar i vårt  utbildningsbibliotek, som består av hundratals kvalitativa kurser och genomtänkta kursprogram. Självklart har du fri tillgång till dessa.

 

Exempel på kurser:
+ Nya skatteregler för företag
+ Nyckeltal i K2 och K3
+ Bokslut (ett kursprogram med över 25 djupgående delar)

 

Boka in ett kort samtal med oss för att prata mer om vilka typer av utbildningar som skulle passa dig och ditt team inom redovisning.

Få en kort demo av tjänsten

Skattedagar

Förutom våra onlinekurser och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad och lättillgänglig skattedag. Den sänds live i november och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du vill! Våra tidigare skattedagar finns inspelade och du har tillgång att se dessa i efterhand.

Auktorisation

 

För dig som är auktoriserad redovisningskonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll. Det innebär i all sin enkelhet att när du har sett färdigt på ett live-webbinarie eller en onlineutbildning, kan du ta ett kortare kursprov. Efter klarat kursprov får du ett nerladdningsbart kursintyg med innehållande aktualitetstimmar som du kan registrera hos SRF.

 

 

Forma din egen utbildning

 

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga din egen skräddarsydda studieplan. I din studieplan kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig. Enkelt och snabbt vilket ger en bra överblick över hur du kan utvecklas och följa dina utbildningsmål i ditt arbete.