Vi gör redovisningen enklare för dig!

Kvalitativa onlineutbildningar

Vare sig det gäller aktuella rättsfall, att arbeta med BAS-kontoplanen eller de senaste skattereglerna för företag är det en fördel att hålla sig uppdaterad - på ett smidigt sätt! Med våra onlineutbildningar kan du fördjupa dig i intressanta och högaktuella ämnen som hjälper dig att få en lättare arbetsdag.

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Vill och behöver du få det senaste var du än befinner dig är onlineutbildningar ett bra och lättillgängligt alternativ. De enda förutsättningar som behövs är en dator, mobil eller annan enhet samt en prisvänlig prenumeration hos oss. Alla våra webbinarier hamnar sen som inspelningar i vårt bibliotek som består av hundratals kvalitativa utbildningar och genomtänkta kursprogram. Självklart har du fri tillgång till dessa.

Exempel på innehåll:

  • Arbeta smart med BAS 2020
  • Nya skatteregler för företag
  • Bokslut (ett kursprogram med 27 djupgående delar)

 

Starta en provperiodSkattedagar

Förutom dessa kurser och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad och lättillgänglig skattedag. Den sänds live i november månad och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du vill!

Auktorisation

För dig som är auktoriserad redovisningskonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll att tillgodose sig med. Det innebär i all sin enkelhet att ta del av ett webbbinarie eller inspelning som verkar intressant för dig och sedan ta ett kortare kursprov. Efter klarat kursprov får du ett nerladdningsbart kursintyg till din användare med innehållande aktualitetstimmar. 

Forma din egen utbildning

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga din egen skräddarsydda studieplan. I den kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig. Enkelt, snabbt och det ger bra överblick över hur du kan få det lite enklare i din yrkesroll!

 

Boka ett möte