<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi gör redovisning & ekonomihantering enklare för dig

Kvalitativa redovisnings- & ekonomiutbildningar

Vare sig det gäller aktuella rättsfall, att arbeta med BAS-kontoplanen eller de senaste skattereglerna är det en fördel att hålla sig uppdaterad - på ett smidigt sätt! Med Eduhouse onlineutbildningar får din redovisningspersonal tillgång till intressanta och högaktuella ämnen som hjälper er att få en lättare arbetsdag.

 

I en mycket reglerad sektor som ekonomisk förvaltning är det särskilt viktigt att hålla sig uppdaterad om den senaste utvecklingen. I Eduhouse tjänst informeras din ekonomiförvaltningspersonal omedelbart om de senaste lagändringarna eller andra aktuella frågor, i klartext och på ett kortfattat sätt genom våra onlineutbildningar. Vi följer branschregleringar på dina vägnar så att du inte behöver göra detta arbete själv.

 

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Behöver din personal tillgång till de senaste händelserna inom redovisning snabbt och enkelt, är onlineutbildningar ett bra och lättillgängligt alternativ. När din personal vill kontrollera och förtydliga saker finns informationen enkelt att hitta i vår tjänst. Korta videor, avancerade sökfunktioner och indexerade innehållsförteckningar garanterar att timmar av tid inte slösas bort på att söka omkring, utan att det går snabbt och exakt att ta reda på saker.

 

Prova på tjänsten 1 vecka

Skattedagar

Förutom våra onlinekurser och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad och lättillgänglig Skattedag. Den sänds live i december och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du vill! Våra tidigare Skattedagar finns inspelade och du har tillgång att se dessa i efterhand.

Auktorisation

 

För dig som är auktoriserad redovisningskonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll. Det innebär i all sin enkelhet att när du har sett färdigt på en kurs, får du ett nerladdningsbart kursintyg med innehållande aktualitetstimmar som du kan registrera hos SRF.

 

 

Forma din egen utbildning

 

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga din egen skräddarsydda studieplan. I en studieplan kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig och ditt team, Enkelt och snabbt vilket ger en bra överblick över hur du kan utvecklas och följa utbildningsmålen för varje enskild anställd eller som team.

Kurserna passar dig som: 

 

Eduhouse redovisningsutbildningar passar alla som på något sätt arbetar inom redovisning, från nya anställda till experter, redovisningschefer och controllers. Våra kurser lämpar sig för en upptagen professionells vardag.

Eduhouse finans och ekonomi kurser är lämpligt för alla som arbetar med ekonomihantering, från experter på ekonomistyrning till ekonomichefer och controllers.

 

Våra populära utbildningar inkluderar:

 

+ Lönehantering

+ Arbetsrätt, LAS och Corona relaterade nyheter

Lönerevision för chefer/ledare

+ Visma
+ Omvänd moms
+ Nyckeltal i K2 och Nyckeltal i K3
+ Bokföring
+ Koncernredovisning

Starta min provperiod