<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Utveckla dina medarbetares kompetens med hjälp av Eduhouse organisationslicens

Licenser för organisationer till en fast månadskostnad


Eduhouse organisationslicenser tillåter dig att erbjuda kompetensutveckling till alla dina medarbetare till en fast månadskostnad. Organisationslicenser är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att erbjuda utbildningar till din personal. Vi har redan hundratals nöjda organisationer som är kunder runt om i landet.

Vår verksamhetsmodell är baserad på månadsabonnemang som erbjuder dina mederabetare ett flexibelt sätt för inlärning och kompetensutveckling. På detta sätt kan du utveckla de färdigheter precis när din personal behöver det.

 

 

Fördelarna med en organisationslicens

 

  • Du kan utveckla kompetensen hos din personal enkelt och flexibelt

Hos Eduhouse kommer du att hitta ett brett utbud av utbildningar, kursmaterial, kursprov och Digitala Klassrum. Vi erbjuder utbildningsämnen till finans- och lönespecialister, HR och arbetsledare och alla som vill utveckla sina digitala färdigheter på en mängd olika sätt.


  • Gör budgetering, hantering och övervakning av dina utbildningar enkelt

En fast månadskostnad gör budgeteringen enkelt och håller utbildningskostnaden under kontroll. Uppdaterad rapportering hjälper dig att se över användaraktiviteten och utveckla din organisations utbildningar mer exakt.


  • Förbättra arbetsglädjen, engagemang och motivation

Medarbetarna har tillgång till våra kurser och utbildningar när som helst på ett sätt som passar dem bäst. Detta sänker tröskeln för att delta i utbildningar och gör det mer meningsfullt att utveckla sin egen kompetens.


Vill du höra mer? Boka in ett kort demomöte för Eduhouse tjänst så svarar vi på dina frågor och visar dig hur din organisation kan dra nytta av kompetensutveckling.

 

Få en kort demo av tjänsten

Flera sätt att utveckla kompetensen


Att utveckla färdigheter kräver tid och motivation. Om du tar hänsyn till mångfalden av dina anställdas behov och olika inlärningsstilar när du söker efter en utbildningsleverantör, kan du spara tid och pengar genom att välja Eduhouse tjänst.

 

Vi erbjuder utbildningsmetoder som passar allas behov. Anställda kan delta i våra interaktiva digitala klassrum på distans, studera självständigt genom våra online utbildningar eller kombinera de två metoderna.

 

Utöver enskilda kurser kan du även gå mer omfattande utbildningar och kurser eller fördjupa dina kunskaper inom auktoriserade ämnen inom redovisning och lön.

Macbook-pro-+-iphone-NOR

Säkerställ kompetensen hos din personal nu

 

Vill du höra mer om hur du kan säkerställa din personals kompetens och få mer valuta för pengarna? Boka in en demo där du kan utforska tjänsten och dess fördelar tillsammans med vår expert!