vipu

Onlineutbildning för dig som arbetar med personal

Management-paketet - de senaste ämnena i branschen bara ett klick bort

Det är viktigt för en som arbetar inom management, är teamleader eller inom HR att hålla sig uppdaterad med lagändringar på området såväl som andra aktuella ämnen inom hantering av personal. Hos Eduhouse informeras du omedelbart om de senaste rättsliga ändringarna, ledningstrenderna eller andra aktuella frågor, på ett enkelt och koncist sätt.

 

Vår service är till hjälp:

+ För informationsuppdatering 
+ För nyhetsuppdatering
+ Kompetensutveckling och ledning

 

Med Eduhouse tjänst sparar du arbetstid och pengar. En HR -professionell eller manager som du, får från vår tjänst all information du behöver, kondenserat och tydligt, av de bästa experterna i området. Oavsett om du använder vår tjänst för informationshämtning eller kompetensutveckling finns hundratals utbildningar till hands bara ett klick bort, var du än befinner dig.

Boka en demo

Hos oss tränar du målmedvetet

I Eduhouse tjänst kan du sammanställa en studieplan för dig själv, ditt team eller din personal från utbildningar och färdiga kursprogram som passar dina behov. Du kan slutföra studieplanen i din egen takt, till exempel i små delar under en hektisk dag. Varje onlinekurs följs av ett kursprov där du kan mäta dina färdigheter.

Att leda kompetensutveckling

 

Vår tjänst är lämplig för att utveckla dina egna färdigheter, men också för att hantera kompetensen hos din personal. Våra organisationskunder har tillgång till ett rapporteringsverktyg som gör att de enkelt kan se över ditt team eller anställdas användaraktivitet. Du kan övervaka din aktivitet varje månad, varje vecka eller till och med dagligen, valet är ditt. Vi utbildar de mest respekterade experterna inom området. Våra föreläsare har lång erfarenhet och en stark vision inom sitt expertområde. De berättar tydligt och koncist för din personal vad som är viktigt och vad som inte är det.

Till vem passar vårt management-paket?

 

Eduhouse management-paket är lämpligt för alla personer som arbetar heltid eller deltid i mänskliga resurser, oavsett erfarenhet. Utbildningen har olika svårighetsgrader, så även en mer erfaren person som arbeter inom management eller HR kommer att dra nytta av tjänsten.

 

Gå med i tusentals experter idag!

Våra management-utbildningar är särskilt lämpliga för personer som har en ledande roll i sitt arbete.


Våra populära management -utbildningar inkluderar:
+ Motivationshantering

+ Strategi

+ Utveckling av chefsarbete ur HR och management -perspektiv