<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Onlineutbildning för dig som arbetar med personal

Ledarskaps utbildning: För nya och erfarna handledare

Det är ofta krävande att hitta tid för utbildning. Eduhouse utbildningstjänst är ett verktyg för upptagna yrkesverksamma för att söka upp information och relevanta utbildningar. I tjänsten utbildar och söker dina handledare enkelt upp information oavsett tid och plats. Du sparar både på arbetstid och utbildningskostnader, och du får tillgång till ett mycket omfattande och uppdaterat kursbibliotek.

 

Vår service är till hjälp för dig som behöver:

+ Informationsuppdatering 
+ De senaste nyhetsuppdateringarna och aktuell bevakning
+ Utbildning, kompetensutveckling och ledning

 

Eduhouse tjänst sparar både arbetstid och pengar. Handledare, HR -professionell eller manager, får från vår tjänst all information du behöver, kondenserat och tydligt av de bästa experterna i området. Du behöver inte längre ägna din arbetstid åt att resa och sitta i flerdagarsseminarier, utan tjänstens onlineutbildningar är omedelbart tillgängliga för dig efter inloggning.

 

Är Managementpaketet lämpligt för din personal? Vi beräknar gärna ett erbjudande för ditt team. Kontakta oss och begär ett erbjudande.

Hos oss utvecklas dina handledare på ett målmedvetet sätt

 

I Eduhouse tjänst kan du sätta ihop studieplaner som möter dina, ditt teams eller din personals behov utifrån våra färdiga utbildningspaket eller färdiga kursprogram. Handledarna kan genomföra studieplanen i din egen takt, till exempel i små delar under en hektisk dag.

 

Varje kurs följs av ett kursprov där alla kan mäta sina färdigheter och få ett kursintyg.När dina överordnade vill kontrollera och förtydliga saker finns informationen enklast att hitta i Eduhouse tjänst. Korta videos, avancerade sökfunktioner och innehållsförteckningar garanterar att timmar av din tid inte slösas bort på att leta upp information själv.

 

Våra kurser har skapas av respekterande experter med lång arbetslivsfarenhet inom sina respektive arbetsområden. De berättar tydligt och koncist för din personal om vad som är viktigt att fokusera på.

 

Att leda kompetensutveckling

 

Vår tjänst är lämplig för att utveckla dina egna färdigheter, men också för att hantera kompetensen hos din personal. Våra kunder har tillgång till ett rapporteringsverktyg som gör det enkelt att se över din personals användaraktivitet. Dina handledare kan övervaka personalens aktivitet varje månad, varje vecka eller till och med dagligen, valet är ditt.

Till vem passar vårt ledarskaps paket?

 

Eduhouse management paket är lämpligt för alla personer som arbetar med mänskliga resurser, oavsett erfarenhet. Våra onlineutbildningar har olika svårighetsgrader, så att även en mer erfaren person som arbetar inom management eller HR kommer att dra nytta av utbildningarna.

 

Gå med tillsammans med tusentals experter idag!

Våra management utbildningar är särskilt lämpliga för personer som har en ledande roll i sitt arbete.


Våra populära management utbildningar inkluderar:
+ Agilt arbetssät

+ Teambuilding

+ Grunduppgifter och målsättningar för en chef