Eduhouse white Logo

Onlineutbildning för dig som arbetar med personal

Management utbildning: de senaste ämnena i branschen bara ett klick bort

Det är viktigt för dig som arbetar inom management, HR eller är en teamleader, att hålla sig uppdaterad på de senaste lagändringar i området såväl som andra aktuella ämnen inom hantering av personal. Hos Eduhouse informeras du omedelbart om de senaste rättsliga ändringarna, ledningstrenderna eller andra aktuella frågor som behandlar managment och ledarskap, på ett enkelt och koncist sätt.

 

Vår service är till hjälp för dig som behöver:

+ Informationsuppdatering 
+ De senaste nyhetsuppdateringarna
+ Kompetensutveckling och ledning

 

Med Eduhouse tjänst sparar du arbetstid och pengar. En HR -professionell eller manager som du, får från vår tjänst all information du behöver, kondenserat och tydligt, av de bästa experterna i området. Oavsett om du använder vår tjänst för informationshämtning eller kompetensutveckling finns hundratals utbildningar till hands bara ett klick bort, var du än befinner dig.

 

Boka in ett kort samtal när det passar dig för att diskutera om vilka typer av onlineutbildningar vi kan bidra med för att kompetensutveckla dig och ditt team.

Få en kort demo av tjänsten

Hos oss tränar du målmedvetet

I Eduhouse tjänst kan du skapa studieplaner till dig själv, ditt team eller din personal utifrån våra över 650 onlineutbildningar och färdiga kursprogram. Du kan slutföra studieplanen i din egen takt, till exempel i små delar under en hektisk dag. Varje onlineutbildning följs av ett kursprov där du kan mäta dina färdigheter och få ett intyg för deltagande och ny kompetens.

Att leda kompetensutveckling

 

Vår tjänst är lämplig för att utveckla dina egna färdigheter, men också för att hantera kompetensen hos din personal. Våra organisationskunder har tillgång till ett rapporteringsverktyg som gör det enkelt att  se över din personals användaraktivitet. Du kan övervaka din aktivitet varje månad, varje vecka eller till och med dagligen, valet är ditt. Vi utbildar de mest respekterade experterna inom området. Våra föreläsare har lång erfarenhet och en stark vision inom sitt expertområde. De berättar tydligt och koncist för din personal vad som är viktigt för att utvecklas och hålla sig uppdaterad.

Till vem passar vårt management paket?

 

Eduhouse management paket är lämpligt för alla personer som arbetar med mänskliga resurser, oavsett erfarenhet. Våra onlineutbildningar har olika svårighetsgrader, så att även en mer erfaren person som arbetar inom management eller HR kommer att dra nytta av utbildningarna.

 

Gå med tillsammans med tusentals experter idag!

Våra management utbildningar är särskilt lämpliga för personer som har en ledande roll i sitt arbete.


Våra populära management utbildningar inkluderar:
+ Motivationshantering

+ Strategi

+ Utveckling av chefsarbete ur HR och management -perspektiv