vipu

Att jobba med lön har aldrig varit enklare

Löneuppdateringar som håller dig auktoriserad

Vår idé är att du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ska kunna hålla dig i framkanten inom lönebranschen. Att känna dig inspirerad istället för frustrerad på jobbet är viktigt för oss. Med kvalitativa onlineutbildningar vill vi att du ska få koll på allt från arbetet kring kollektivavtal till avancerade löneberäkningar.

 

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Vi erbjuder webbinarier och kurser online så du smidigt kan ta del av informationen var du än befinner dig. De enda förutsättningar som behövs är en dator, mobil eller annan enhet samt en prisvänlig prenumeration hos oss. Alla våra webbinarier hamnar sen som inspelningar i vårt biblioteket som består av över 60 kvalitativa löne-utbildningar och genomtänkta kursprogram. Självklart har du fri tillgång till dessa! 

 

Exempel på kurser:
+ Arbetsrätt, LAS och Corona relaterade nyheter
+ Digitalisering inom lön
+ Lönehantering (3 kursprogram med över 20 djupgående delar)

 

Boka en demo

Lönedagar

Förutom våra kurser och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad lönedag. Den sänds live under våren och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du än befinner dig!

Auktorisation

 

För dig som är auktoriserad lönekonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll att tillgodose sig med. Det innebär i all sin enkelhet att ta del av ett webbbinarie eller inspelning som verkar intressant för dig och sedan göra ett kortare kursprov. Efter klarat kursprov får du ett nerladdningsbart kursintyg med innehållande aktualitetstimmar.

Forma din egen utbildning

 

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga din egen skräddarsydda studieplan. I den kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig. Enkelt, snabbt och det ger bra överblick över hur du kan få det lite enklare i din yrkesroll!