<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Att jobba med lön har aldrig varit enklare

Löneuppdateringar som håller ditt team auktoriserat

Vår idé är att dina lönemedarbetare på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ska kunna hålla sig i framkanten inom lönebranschen. Att känna inspiration istället för frustation på jobbet är viktigt för oss. Med kvalitativa onlineutbildningar vill vi att din personal lättillgängligt ska få koll på allt från arbetet kring kollektivavtal till avancerade löneberäkningar.

 

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Vi erbjuder live webbinarier och kurser online så dina anställda smidigt kan ta del av informationen var de än befinner sig. När din personal vill kontrollera och förtydliga saker finns informationen enkelt att hitta i vår tjänst. Korta videor, avancerade sökfunktioner och indexerade innehållsförteckningar garanterar att timmar av tid inte slösas bort på att söka omkring, utan att det går snabbt och exakt att ta reda på saker.

 

Prova på tjänsten 1 vecka

Lönedagen

Förutom våra onlineutbildningar och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad lönedag. Den sänds live under våren och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du än befinner dig! Lönedagen kan ses i efterhand genom Eduhouse utbildningstjänst.

Auktorisation

 

För dig som är auktoriserad lönekonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll. Det innebär i all sin enkelhet att ta del av ett webbbinarie eller inspelning som verkar intressant och sedan göra ett kortare kursprov. Efter avklarat kursprov får du ett nerladdningsbart kursintyg innehållande aktualitetstimmar som du sedan kan registrera hos SRF.

 

Forma din egen utbildning

 

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga upp och dela din egen skräddarsydda studieplan. I den kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig och ditt team. Enkelt och snabbt vilket ger bra överblick över hur du kan få det lite enklare i din yrkesroll!

Till vem passar löneutbildningarna?

 

Eduhouse löneutbildningar passar alla som på något sätt arbetar med lönehantering, från nyanställda till experter, lönechefer och auktoriserade lönekonsulter. Våra kurser lämpar sig för en upptagen professionells vardag.

 

Exempel på populära kurser:
+ Lönehantering och LAS
+ Visma 600
+ Semesterskuld och bokföring

Starta min provperiod