Eduhouse white Logo

Att jobba med lön har aldrig varit enklare

Löneuppdateringar som håller dig auktoriserad

Vår idé är att du på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt ska kunna hålla dig i framkanten inom lönebranschen. Att känna dig inspirerad istället för frustrerad på jobbet är viktigt för oss. Med kvalitativa onlineutbildningar vill vi att du ska få koll på allt från arbetet kring kollektivavtal till avancerade löneberäkningar.

 

Ett smidigt sätt att hålla sig uppdaterad

Vi erbjuder webbinarier och kurser online så du smidigt kan ta del av informationen var du än befinner dig. De enda förutsättningar som behövs är en dator, mobil eller annan enhet samt en prisvänlig prenumeration hos oss. Alla våra live webbinarier hamnar som inspelningar i vårt utbildningsbiblioteket som består av över 75 kvalitativa löne-utbildningar och genomtänkta kursprogram. Självklart har du fri tillgång till dessa! 

 

Exempel på kurser:
+ Arbetsrätt, LAS och Corona relaterade nyheter
+ Digitalisering inom lön
+ Lönehantering (3 kursprogram med över 20 djupgående delar)

 

För mer information om hur vi kan stå till tjänst och kompetensutveckla dig och ditt löneteam, boka in ett kort samtal med Jon så kan du diskutera mer om vad just ni behöver för er organisation.

Få en kort demo av tjänsten

Lönedagen

Förutom våra onlineutbildningar och kursprogram anordnar vi varje år en väldigt uppskattad lönedag. Den sänds live under våren och är till för dig som vill ha all ny kunskap och uppdatering du kan tänkas behöva i ditt arbete - var du än befinner dig!

Auktorisation

 

För dig som är auktoriserad lönekonsult finns aktualitetstimmar för större delen av vårt kursinnehåll. Det innebär i all sin enkelhet att ta del av ett webbbinarie eller inspelning som verkar intressant och sedan göra ett kortare kursprov. Efter avklarat kursprov får du ett nerladdningsbart kursintyg innehållande aktualitetstimmar som du sedan kan registrera hos SRF.

Forma din egen utbildning

 

Bibehåll och utveckla din kompetens med oss genom att bygga upp och dela din egen skräddarsydda studieplan. I den kan du smidigt samla de kurser och webbinarier som verkar spännande och intressanta för dig och ditt team. Enkelt och snabbt vilket ger bra överblick över hur du kan få det lite enklare i din yrkesroll!