<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Eduhouse webbinarier

Anmäl dig till våra kostnadsfria kommande webbseminarier eller titta på tidigare inspelningar!

Kommande webbinarier

Februari: Omvärldsbevakning – Globala ekonomiska utsikter

 

Webbinariet riktar sig till dig som arbetar som beslutsfattare som vill få en övergripande inblick och förståelse för omvärldsanalys och den globala ekonomiska utvecklingen. Du kommer också att få en inblick i hur ni som företag navigerar på en alltmer osäker världsmarknad.  

 

Missa inte att anmäla dig till webbinariet den 8 februari kl.13:00!

 

Anmäl dig

Tidigare webbinarier

 

Tänk på att du behöver vara inloggad i tjänsten eller ha en kostnadsfri provperiod hos oss för att kunna se webbinarierna i efterhand. Ta en kostnadsfri provperiod för att ta del av alla webbinarier och utbildningar i tjänsten under 7 dagar.

  •  

Januari: Ta makten över din stress

 

Andreas Piirimets ger under denna session konkreta tips på hur vi kan undvika stress och utbrändhet. Andreas arbetade som IT-konsult i 15 år innan hans höga tempo fick honom att smälla in i väggen och tvingade honom att hitta svar på frågorna: vad är det som bidrar till det höga tempot idag och vad kan vi göra åt det?

 

Se tidigare inspelning

December: Skattedagen 2022

 

Få en uppdatering inom de viktigaste händelserna inom ekonomiförvaltning och beskattning från 2022 och öppna upp för nyckelperspektiv för 2023 från marknadens ledande experter. 

Se tidigare inspelning

 

Imac-+-macbook-swe (1)

Vill du utveckla dina kunskaper på ett enkelt sätt? 

I så fall är Eduhouse nyhetsbrev vad du behöver! Du får de senaste uppdateringarna om gratis kurser i ekonomi, ledarskap och entreprenörskap direkt till din e-post 1-2 gånger i månaden.