Varmt välkommen till Eduhouse Skattedag 2021, som sänds live den 30 november KL: 08.50-15.00!

Vår livestreamade Skattedag är helt kostnadsfri och är för dig som arbetar med skatt, moms och redovisning. Du kan redan nu registrera ditt deltagande och boka in dagen i din kalender!

Föreläsare

Peter Berg

Auktoriserad redovisningskonsult

Roger Zinders

Skattejurist, Zinders Skatt AB

Jan Kleerup

Skattejurist, ER Legal

Daniel Andersson

Universitetsadjunkt & skattejurist, D Andersson Konsult AB

Dagens program

Kl. 08:50 - Skattedagen börjar!
Kl. 09:00 - Peter Berg "Förmånsgrundade inkomster 2021"
Kl. 10:00 - Roger Zinders "3:12-reglerna inför 2022"
Kl. 11:00 - Eduhouse
Kl. 11:30 - Lunch
Kl. 12:55 - Jan Kleerup "Aktuella momsfrågor"
Kl. 14:00 - Daniel Andersson "Ekonomisk arbetsgivare"
Kl. 15:00 - Avslut

 

  • Förmånsgrundade inkomster 2021 - Peter Berg

Peter Berg är föreläsare, författare och auktoriserad redovisningskonsult med 45 års erfarenhet av redovisning, skatterätt, bolagsrätt och utbildning, varav 40 år med egen verksamhet. Peter Berg kommer att ge dig viktiga tips om den privata inkomstplaneringen för företagare.

 

  • 3:12-reglerna inför 2022 - Roger Zinders

3:12-reglerna är tillämpliga på kategori 3 och reglerar hur människan beskattas för en aktieutdelning eller en avyttring. 

 

  • Aktuella momsfrågor - Jan Kleerup

     

Jan Kleerup är skattejurist på ER Legal i Stockholm och har mångårig erfarenhet inom skatterådgivning gällande moms. Jan Kleerup kommer att gå igenom allt som har med mervärdesskatt att göra både gällande rättsfall från svenska domstolen såväl som EU-domstolen.


  • Ekonomisk arbetsgivare - Daniel Andersson

Nya regler infördes 1/1–2021 och innebär att utländsk arbetskraft kan beskattas lättare i Sverige. 


 

Experterna inom området kommer under dagen att berätta om de viktigaste händelserna inom ekonomiförvaltning och beskattning från 2021 och öppna upp för nyckelperspektiv för 2022. Dagens webbinarier ger rätt till aktualitetstimmar!

 

Inspelningar av alla webbseminarier publiceras i efterhand i Eduhouses onlineutbildningstjänst. Mindre ändringar i dagens program är möjliga. Varmt välkommen att delta!

 

Eduhouse AB är en nordisk utbildningsorganisation som fokuserar på kompetensutveckling och förvaltning. Vårprodukt består av onlineutbildningar, med över 25 000 kunder i Norden. Vårt utbud omfattar aktuellt innehåll inom ekonomiadministration, skatte- och löneadministration, såväl som arbetsrätt och affärsjuridik, samt bredare enheter.