vipu

Lär känna Eduhouse

Nordens ledare inom LAAS

Eduhouse är en nordisk utbildningsorganisation som har en hunger för att få våra användare att växa och utvecklas sedan 2002.  Idag har vi över 25 000 användare som vi utbildar genom våra onlineutbildningar i tre olika länder, Sverige, Norge och Finland och antalet växer hela tiden. Vi har för närvarande 33 anställda och antal anställda har ökat med 33% det senaste halvåret.


Vår vision är att vara den mest använda LaaS-tjänsten (Learning as a Service) i Norden 2023 med digitalisering och kompetensutveckling som hörnstenar.

Vårt utbud inkluderar aktuella onlineutbildningar, live-webbinarier och eventdagar med kurser inom redovisning, löne- och ekonomihantering, HR, management och Microsoft365-program, som håller dig uppdaterad och auktoriserad. Genom en månatlig prenumeration får du tillgång till Eduhouse omfattande utbildningsbibliotek med tusentals kurser, oavsett vilken tid eller plats du befinner dig på, vilket sparar både arbetstid, utbildningskostnader och ökar ditt marknadsvärde.

 

Vi på Eduhouse vill kunna bidra med dagliga Eureka-ögonblick för dig och din organisation, vilket betyder att våra utbildningar och kurser utvecklas ständigt för att du och ditt team ska få kompetensutveckling inom de ämnen ni anser viktigast. För oss ska kursinnehållet både gynna till utbildning och inspirera till ytterligare kompetens för redovisnings- och löneexperter.

 

Kontakta oss