<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Utbildning för experter inom ekonomihantering

Onlineutbildning för yrkesverksamma inom ekonomihantering

I en mycket reglerad sektor som ekonomisk förvaltning är det särskilt viktigt att hålla sig uppdaterad om den senaste utvecklingen. I Eduhouse tjänst informeras din ekonomiförvaltningspersonal omedelbart om de senaste lagändringarna eller andra aktuella frågor, i klartext och på ett kortfattat sätt genom våra onlineutbildningar. Vi följer branschregleringar på dina vägnar så att du inte behöver göra detta arbete själv.

 

Är utbildningstiden inlagt i schemat? När din personal vill kontrollera och ta reda på saker, finns nyheter och informationen bekvämast på vår tjänst. Korta videor, avancerade sökfunktioner och indexerade innehållsförteckningar säkerställer att tiden inte går förlorad på att leta efter information i timmar, utan att saker och ting klargörs snabbt och enkelt.

Få en kort demo av tjänsten

Hos oss tränar du målmedvetet

I Eduhouse tjänst kan du sammanställa en studieplan för dig själv eller hela ditt team, från enskilda kursutbildningar och färdiga kursprogram som passar era behov. Varje onlinekurs följs av ett kursprov där du kan mäta dina färdigheter. Våra utbildare har lång arbetserfarenhet och en stark vision inom sitt expertområde. De berättar tydligt och koncist för din personal vad som är viktigt och vad som inte är det.

Till vem passar kurserna?

 

Eduhouse finans och ekonomi kurser är lämpligt för alla som arbetar med ekonomihantering, från experter på ekonomistyrning till ekonomichefer och controllers.

 

Våra populära utbildningar inkluderar:

 

+ Lönehantering

+ Arbetsrätt, LAS och Corona relaterade nyheter

Lönerevision för chefer/ledare

+ Visma