<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=824084132236203&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Digitala klassrum

Digitala klassrum erbjuder olika alternativ för kompetensutveckling


Utveckla din personals kompetens enkelt och flexibelt oavsett när det finns behov av utbildning. Eduhouse digitala klassrum erbjuder ett brett utbud av tillvägagångsätt för kompetensutveckling.

Du kan delta i digitala klassrum på distans och stärka din kompetens ytterligare genom att kombinera digitala klassrum med våra inspelade onlinekurser och webbinarier, på det sättet som funkar bäst för dig!

 

 

Digitala klassrum

Målet med digitala klassrum är att stödja vardagen för en upptagen professionell med schemalagda utbildningar. Digitala klassrum är tränarledda utbildningar som hålls över Teams. Under utbildningen har du möjlighet att ställa frågor och diskutera med föreläsaren samt andra deltagare.

 

Kolla in vårt erbjudande och delta i utbildningar från kontoret eller  hemma från soffan! Som användare av Eduhouse eLearning tjänst ingår digitala klassrum i priset för din licens.

 

Alla Digitala klassrum är gratis för Eduhouse kunder. Priset dras av i kassan.

Digitala klassrum: kurskalender

Vi tillhandahåller kurser inom olika arbetsområden


Våra digitala klassrum erbjuder ett brett utbud av ämnen för kompetensutveckling.

 

Digiskills är för dig som vill utveckla dina nuvarande färdigheter eller lära dig helt nya saker. I utbudet kommer du att hitta alla nödvändiga kurser för att utveckla dina IT-färdigheter så som Excel, Teams och andra Microsoft 365 ämnen. Dessutom erbjuds många utbildningar som gör det lättare att arbeta i digitala miljöer, så som säkerhet, tillgänglighet och tidshantering.

 

Ekonomiutbildningarna behandlar aktuella ämnen inom ekonomi och företagande och är därför till för experter inom ekonomistyrning. Med hjälp av digitala klassrum är det också enkelt att upprätthålla auktorisering då majoriteten av våra distansutbildningar inom ekonomi ger rätt till aktualitetstimmar som du kan registrera hos SRF.

 

HR- och löneutbildningarna ger dig uppdaterad information för HR och lönepersonal. För majoriteten av våra löneutbildningar får du också rätt till aktualitetstimmar som du kan registrera hos SRF.

 

Kolla in våra digitala klassrum och registrera dig för att delta.