vipu

Skattedagen 2021 - Senaste nyheterna inom skatt och redovisning

Välj kategori

Eduhouse blogg

onlineutbildning

4 frågor att ställa före du investerar i en utbildningstjänst

Read more

onlineutbildning

Eduhouse & Wistec Training går samman. Privatkapital-företaget Verdane accelererar tillväxten. 

Read more

onlineutbildning

Gratis utbildning när den är som bäst!

Read more

Skattedagen 2021 - Senaste nyheterna inom skatt och redovisning

By Eduhouse, on 12 november, 2021

Under skattedagen deltar erfarna experter med sig av sin kunskap och den senaste utvecklingen inom skatteområdet. Eduhouse mål med skattedagen är att kunna ge konkreta och tydliga genomgångar om de senaste nyheterna från marknadens ledande experter, samt ge dig tips om nya och effektiva sätt som du och din organisation kan utvecklas inom.

Vi har bokat in erfarna experter som kommer djupdyka i olika områden och dela med sig av sin expertis, så att du kan känna dig trygg i din yrkesutövning.
För dig som arbetar inom redovisnings- och skatteområdet är detta ett utmärkt tillfälle att utveckla din kompetens och ge mervärde till din organisation. Du behöver inte tänka på att resa någonstans för att delta i evenemanget, då hela dagen sänds online via vår tjänst.

Vi har valt att hålla evenemanget helt gratis för att vi anser att det är viktigt att ha korrekt och uppdaterad kompetens. Eduhouse vill kunna bidra och ge dig dagliga Eureka-ögonblick som underlättar ditt arbete och vardag. Webbinarierna ger rätt till aktualitetstimmar och du kan genom chatt ställa frågor och få personlig konsultation av experterna under dagens gång.

Jan Kleerup är en av skattedagens föreläsare. Jan har mer än 30 års erfarenhet inom skatt och moms-området och han kommer att inrikta sig på aktuella frågor inom allt som rör mervärdesskatt. Han är numera verksam på en skatteinriktad advokatbyrå Erlegal Advokat KB men har tidigare varit verksam hos både Ernst & Young samt Svalner Skatt & Transaktion.

”Det kommer löpande nya rättsfall från såväl svenska domstolar som EU-domstolen som rör mervärdesskatten och det är viktigt att man håller sig informerad om detta.” Det är en helt ny mervärdesskattelag på gång framöver som man borde hålla koll på.

Peter Berg har samarbetat med Eduhouse sedan starten i 2017 och har mer än 45 års erfarenhet inom redovisningsbranschen och att driva egen verksamhet. Under skattedagen kommer Peter att ge deltagarna viktiga tips om den privata inkomstplaneringen för företagare och rådgivare till företagare.

Företagen betalar stora belopp i arbetsgivaravgifter och egenavgifter för företagarnas privata inkomster. Många företagare har känt sig tvingade att hålla igen på sina inkomster på grund av vårt höga skattetryck, men får i gengäld ett sämre socialt skyddsnät vid sjukdom och pension. Jag fokuserar på att optimera inkomsterna, så att företagaren får ett bra socialt skyddsnät inom ramen för en så rimlig inkomstbeskattning som möjligt.”

Även nyheterna om regeringens förslag på att höja taket för sjukpenninggrundade inkomster från år 2022 kommer in på Peters webbinarium, det är något som förändrar grunden för företagarens privata inkomstplanering väsentlig.

 

Skattedagen är kostnadsfri och ger dig rätt till aktualitetstimmar. Genom att registrera ditt deltagande får du tillgång till dagens alla live webbinarier. Webbinarierna ger dig rätt till aktualitetstimmar och du får ett nedladdningsbart kursintyg för ditt deltagande genom att färdigställa ett kort kursprov efter webbinariets slut.

Datum: Tisdag den 30 november
Tid: 08:50 - 15:00
Var: Online via vår utbildningstjänst
Kostnad: GRATIS
Aktualitetstimmar och nedladdningsbart intyg för deltagande: Ja

Registrera ditt deltagande och se skattedagens program här!

 

Topics: online-evenemang, onlineutbildning