Eduhouse white Logo

Vi har förnyat Eduhouse utbildningstjänst online

Välj kategori

Eduhouse blogg

Välkommen till Eduhouse Blogg - en blogg för dig som vill utvecklas och utbildas.

Inlärning

Konsten att koppla bort sig från jobbet – 5 tips inför semestern

Läs vidare

Inlärning

Eduhouse + Wistec - Tillsammans är vi mer

Läs vidare

Inlärning

Tillämpning och fördelar med mikroinlärning

Läs vidare

Inlärning

Med ett nytt varumärke mot en ny era av tillväxt

Läs vidare

Inlärning

Varför är kompetensutveckling en ledningsfråga?

Läs vidare

Vi har förnyat Eduhouse utbildningstjänst online

Av Eduhouse, den 7 oktober, 2021

Vår Eduhouse utbildningstjänst har uppdaterats till en ny version online. I uppdateringen fick tjänsten ett nytt utseende och dess funktioner förbättrades.

 

Varför genomfördes förändringarna?

 

Eduhouse -utbildningstjänst lanserades online i början av 2020. Efter publiceringen samlade vi feedback under kundmöten och olika kundundersökningar. Den senaste omfattande kundundersökningen genomfördes i december 2020. Vi fick mycket feedback om användbarheten av vår utbildningstjänst och dess för- och nackdelar. Våra kunder var nöjda med vårt utbildningsinnehåll och föreläsare, men utveckling förväntades framför allt med sökverktyg och för att upptäcka nya utbildningar.

"I kundfeedbacken upprepades önskan om att kunna söka utbildningar från hela vårt kursbibliotek."

 

"Från kundundersökningen fick vi en tydlig signal om att utökningen av sökfunktionen skulle underlätta användningen av tjänsten avsevärt. Samtidigt, baserat på kundfeedbacken, ändrades Eduhouse's produktmodell från den gamla paketmodellen till den nuvarande PRO-modellen där priset inkluderar alla vår online utbildningar, säger Eino Hämäläinen, utvecklingschef för Eduhouse.

 

Utformningen av den nya onlinetjänsten startade hösten 2020. Tidigt på våren 2021 deltog en grupp studenter från finska Laurea i projektet och i testteamet. På detta sätt multiplicerade vi tjänstens testkapacitet och feedback.

 

Från gammalt till nytt - vad förändrades?

Vår tjänst utseende och användarlogik förändrades enligt kundernas önskemål. Vi demonterade den gamla träningspaketmodellen och utbildningarna placerades i tematiska områden i stället för begränsande tränings paket. Bakom allt ligger en helt moderniserad sökmotor för innehåll, som nu gör det möjligt genom sökfunktionen att ge bättre resultat till användaren, som matchar deras sökningar.

 

Skärmbild (58)

 

I kundfeedbacken som vi fått upprepades önskan att söka utbildning från hela vårt utbildningsbibliotek. Detta uppnåddes; nu kan du söka efter utbildning i allt vårt innehåll, eller så kan användaren begränsa sökningen till ett specifikt valt ämnesområde. Under projektet utvecklade vi också många av de ytterligare funktioner som våra kunder ville ha, till exempel ett alternativt sätt att lista utbildningslistorna, en lista över oavslutade utbildningar och en strömlinjeformad navigationsstruktur.

 

FilterTotem2.0 kopiera

 

Förändringarna påverkade dock inte studieplanerna eller visningshistoriken som skapats av våra kunder och användare. Vi behöll dessa oförändrade för att göra det enkelt att fortsätta använda i den nya miljön som i den gamla. Vad väntar du på? Ta en titt på vår förnyade tjänst på  https://app.eduhouse.se

 

Katergorier: onlinekurs, Inlärning