Arbeta smart med BAS 2020

Eduhouse för BAS 

Lättillgängliga kurser som håller dig uppdaterad och auktoriserad

Vi tror starkt på digitalisering och kompetensutveckling. Hörnstenarna i vår verksamhet har alltid varit att utveckla vår tjänst och utbildning för en upptagen expert. Det är därför våra online-utbildningar är så populära hos företag. Oavsett om du använder tjänsten för informationshämtning eller kompetensutveckling, är utbildningarna byggda för att stödja din arbetskarriär.

Eduhouse tillhandahåller online-utbildningar inom redovising, skatt & MOMS och lön. Utbilda dig när och var det passar dig genom att skräddarsy ditt eget utbildningspaket online. Eduhouse  ser till att du som auktoriserad löne- och redovisningskonsult behåller din auktorisation med våra online-utbildningar. Håll dig uppdaterad och missa inga viktiga förändringar, lagar eller regler inom ditt område.

Eduhouse erbjuder vår senaste utbildning inom BAS 2020. I utbildningen går vi igenom de senaste nyheterna och ger dig dessutom en allmän orientering om nuläget för de olika BAS-produkterna. Bland annat har du ett nytt stöd från BAS-kontogruppen om du redovisar och rapporterar på engelska. Detta och mycket mer får du veta mer om i utbildningen.

 

 

Föreläsare

Peter Berg, Redovisningsexpert

Peter Berg är redovisningsexpert och auktoriserad redovisningskonsult med över 40 års erfarenhet av redovisning, inkomstbeskattning, bolagsrätt, avtalsrätt och utbildning. Sedan 2014 arbetar han på heltid som författare och föreläsare inom företagsekonomiska ämnen. Norstedts Juridik har gett ut hans böcker ”Resultat‐ och inkomstplanering” (2015) och ”Fastigheter” (2016). Peter inriktar sitt arbete på att förklara komplicerade frågor på ett enkelt och konkret sätt, genom att visa sambandet mellan olika regelverk och hela kedjan från teori till praktisk tillämpning. Han driver också bloggen consultjourney.com. Vill du se mer av Peters föreläsningar? Genom en kostnadsfri provperiod hos Eduhouse får du tillgång till många fler av hans föreläsningar.

 

Kostnadsfri provperiod

Eduhouse erbjuder en 2 veckors kostnadsfri provperiod där du får möjligheten att prova på samtliga av våra kurser och även ta del av det tillhörande kursmaterialet. På så vis kan du ta reda på hur vår tjänst skulle gynna dig bäst. Påbörja din provperiod redan idag!

Starta en provperiod

Vill du veta mer om Eduhouse?

För att veta mer om Eduhouse är du välkommen att besöka vår hemsida. Där kan du läsa mer om tjänsten och vad vi har att erbjuda just dig. Du kan också få ett ansikte på vilka som jobbar här och hur du kontaktar oss. Vi ser fram emot att höra vad du tycker och om du har några frågor eller funderingar så tar vi gärna emot dessa.

Besök vår hemsida

BAS-föreningen

BAS-föreningen är en ideell förening som har till ändamål att förvalta och vidareutveckla BAS-kontoplanen och produkter i anslutning till den. På webbplatsen kan du ladda ner kontoplaner gratis och läsa mer om föreningens arbete och de produkter som ger ett bra stöd vid användningen av BAS-kontoplanen. 

Besök BAS webbplats