Bli en av Eduhouse a+ digitala utbildare 

 

På Eduhouse är vi alltid intresserade av att hitta nya utbildare till våra digitala kurser.

 

Som en digital utbildare får du:

 

  • Fast arvode per kurs

  • Inspelning i professionell studio

  • Få chans att dela din expertis och marknadsföra ditt varumärke organiskt

  • Möjligheten att skapa nya utvecklingsytor för löneyrket

  • Stora utvecklingsmöjligheter för andra samarbeten

 

Eduhouse är en digital utbildningsplattform som når ut till bland annat löne- och redovisningskonsulter sedan 2016. I nuläget har vi runt 25 000 användare och vi växer konstant. Både företag och individuella experter använder sig av vår tjänst för att utveckla sin kompetens och hålla sig uppdaterad inom högaktuella ämnen, var och när dem vill.

Vi är därför alltid intresserade av att hitta nya föreläsare till våra online-utbildningar.

Är du expert inom redovisning, skatt, lön eller management? Dela med dig av din expertis och fyll i formuläret, så återkommer vi till dig med mer information.

Dela din expertis som utbildare

Peter Berg

Peter är en av våra digitala utbildare och har varit med från starten 2017. Han är auktoriserad redovisningskonsult och har verkat i branschen sedan 1976.

" Sedan hösten 2017 har jag tagit fram material till närmare 150 webbinarier och sänt dem från studion i Stockholm. ...flera är redan bokade för resten av året och idéer tillkommer hela tiden. Jag tycker om flexibiliteten i samarbetet med Eduhouse. Det korta formatet för webbinarierna gör det möjligt att snabbt ta tag i nyheter och önskemål från kunderna. Samarbetet har också gett mig många nya kontakter. Jag ser fram emot fortsättningen! " - Peter Berg